Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Κρανίδι, 09/05/2014
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ                                         Αρ.Πρωτ. 6210
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ   
      ---------------------------------
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ     


Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
(Άρθρο 75,Ν.3852/2010,ΦΕΚ Α’87 )


Σας προσκαλούμε την 13η του μηνός Μαΐου του έτους 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ.μ., σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας  διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης Μουσικών οργάνων για ένα έτος στο κατάστημα  Εστιατόριο – Πιτσαρία με διακριτικό τίτλο Di Mare, εντός του ξενοδοχείου με τίτλο BARCELO ΑΚΤΗ ΥΔΡΑΣ ΡΙΖΟΡΤ, στην Τοπική Κοινότητα Θερμησίας.

ΘΕΜΑ 2ο: Σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης Μουσικών οργάνων για ένα έτος στο κατάστημα Εστιατόριο Πιτσαρία Μπαρ με τίτλο Byblos, του ξενοδοχείου με τίτλο BARCELO ΑΚΤΗ ΥΔΡΑΣ  ΡΙΖΟΡΤ, στην Τοπική Κοινότητα Θερμησίας.

ΘΕΜΑ 3ο: Σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης Μουσικών οργάνων για ένα έτος στο κατάστημα Εστιατόριο στο Δώμα του Beauty Farm του ξενοδοχείου με τίτλο BARCELO ΑΚΤΗ ΥΔΡΑΣ ΡΙΖΟΡΤ, στην Τοπική Κοινότητα Θερμησίας.

ΘΕΜΑ 4ο : Σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης Μουσικών οργάνων για ένα έτος στο κατάστημα ΜΠΑΡ ΠΙΣΙΝΑΣ εντός του ξενοδοχείου με τίτλο ΒΑRCELO ΑΚΤΗ ΥΔΡΑΣ  ΡΙΖΟΡΤ, στην Τοπική Κοινότητα Θερμησίας.


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ιωάννης Τσαμαδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου