Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Κρανίδι, 19/07/2013
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ                                         Αρ.Πρωτ. 8635
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ   
      ---------------------------------
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ     


Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
(Άρθρο 75,Ν.3852/2010,ΦΕΚ Α’87 )


Σας προσκαλούμε την  24η του μηνός Ιουλίου του έτους 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ., σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο κατωτέρω θέματα της ημερήσιας  διάταξης :

ΘΕΜΑ 1ο: Σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ που λειτουργεί εντός του δώματος του Beauty Farm στο ξενοδοχείο Ακτή Ύδρας ,στην Τοπ. Κοιν. Θερμησίας ,του Δήμου Ερμιονίδας.

ΘΕΜΑ 2ο: Σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο Εστιατόριο-Πιτσαρία-Μπαρ, στο ξενοδοχείο Ακτή Ύδρας, με διακριτικό τίτλο Byblos, στην Τοπ. Κοιν. Θερμησίας, του Δήμου Ερμιονίδας.

ΘΕΜΑ 3ο:Περί χορήγησης άδειας χρήσης μουσικών οργάνων για το κατάστημα Μπαρ Πισίνας εντός του ξενοδοχείου ΑΚΤΗ ΥΔΡΑΣ στην Τοπ. Κοιν. Θερμησίας , του Δήμου Ερμιονίδας.

ΘΕΜΑ 4ο:Περί  ανάκλησης της αριθμ. 14/2010 άδειας λειτουργίας ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ κ. ΜΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο Κρανίδι.

ΘΕΜΑ 5ο: Περί προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος Κομμωτηρίου της Ρεβύθη Παναγιώτας  στην Τοπική Κοινότητα Κοιλάδας.

ΘΕΜΑ 6ο:Περί ανάκλησης αδειών λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς διαδικτύου εντός ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ της Ι. Γεωργούσης και Σ. Βλάχος Ο.Ε. στην Ερμιόνη.


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ιωάννης Τσαμαδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου